Rennend hijgend buiten zinnen.
Wanhopig vallend op de gond.
Heel anders dan verwacht.
Door de pijn geschokt.
Een bloedend hart.
Stortend en de diepte van de nacht.
Knielend biddend de vingers gekruist.
Brandende tranen op het gezicht.
Vragend om hulp om steun of het eind,
dat is wat rest in deze tijd
als de aardse hulp hun porten sluit
wordt ineens naar de hemel geseind.