Soms is waardering ver te zoeken,
en moet je kijken in alle gaten en hoeken.
Of het horen van zomaar iemand,
Die je net pas kent, aan de andere kant van het land.
dat doet me heel goed,
en geeft me weer wat meer moed.
Want je moet ook weten,
dat ik bepaalde dingen in je nooit zal vergeten.
Puur mooie, leuke karaktertrekken,
die goede indrukken wekken.
dat is iets wat zo mag blijven,
en ik er regelmatig over zou schrijven.
ik hoop dat je dat geen probleem vind,
want je bent tenslotte een goede vrind.
maritsa