Bloemetjesbehang met rode rozen
je gaf me een kus, nogal onbedacht
ik voelde de hitte, je zag me blozen
en besefte meteen dat ik dit niet had verwacht
Appeltaart en aardbeienijs
tussen de slagroom steelse blikken
Gedachten, verlangens gaf ik prijs
het duurde niet lang voor je me wist te strikken
Millionaire op cd of plaat
volgens de logica zou dit niet mogen
maar uiteindelijk was het toch al te laat
je keek me ook veel te diep in de ogen
REgenbogen zonder regen
je woorden maalden fijn
wat je ogen voor me verzwegen
ik vraag me af hoe de wereld zonder jou zal zijn