ik wil niet dat deze dag komt
sta je erg nog van verstomd
de dag dat ik jou verloor
verlies ik nooit meer uit het oog
ik weet het nog goed
ik had geen goeie moed
om deze dag te beginnen
ik was zelfs iets van plan
had het uitgedokterd
voledig af
ik vraag me soms wel af
waarom hebben ze jou genomen en niet mij
het doet me zo'n pijn
t'is precies.ja.....
dat jij niet wou dat ik ging
dat je voor mij in de bress bent gesprongen
mar dat had je echt niet moeten doen
je had nog een heel leven voor jou
en dat van mij is superkou
ik wou echt dat ik in je plaats was gegaan
waarom heb je mij hier nu laten staan
ik weet dat ik je zal tegenkomen mss heel binnekort
ik mis je en zal je nooit meer vergeten
dat moet je gewoonweg weten