Stil in mij
Stil
Want zo stil als een foto vader
Ingelijst op de kast
Doodstil sta je daar vader
Zo houterig en vast
Vast
Want vast sta je vader
Geketend aan mijn ziel
Niet meer los te denken vader
Mijn ketting aan je hiel
Vader
Want wie ben je vader
Ben je ooit geweest
De man die ik me inbeeld vader
Die man mis jij het meest
Man
Want hoe ben je geworden vader
Tot wat je was en bent
Een kind, een man, een vader
Wie heb jij daarvan gekend?
Ken
Want hoe ken ik jou vader
Was je ooit wel vrij
Een deel van jou, een deel mijn vader
Zo gebroken zijn we mij
Vrij
Want hoe vrij was je vader
Hoe lang stond je stil
Geketend aan je woorden vader
Of geketend aan je wil
Stil
Want stil op die foto vader
Sta ik aan je zij
Maar waarom als je praatte vader
Zei je nooit wat tegen mij?