Een beetje deprie kan je zijn
een beetje deprie een beetje pijn
een beetje deprie op tijd en stond
is wel eens gezond
Let wel op, wordt de deprie lang en zwaar
hou je dan maar klaar
voor je ’t weet beneem je, je van het leven
vergeet dan niet die achter blijft
die wil dat niet en moet er mee verder leven