Ik vind het leuk als je m’n gedichten leest
dan is het telkens weer een feest
wanneer ik je reactie zie
die doet het en die doet het hem nie
‘k weet niet of jij alleen ze kan begrijpen
‘k zou mezelf wel eens kunnen knijpen
want waak of droom ik
je vindt ze blijkbaar allemaal goed
‘k weet niet hoe dat verder moet