De sneeen in mijn armen
Geen mensen meer die m'n hart verwarmen
De tranen op mijn wangen
Ze branden van verlangen
Verlangen naar jou
Ik zou je willen vertellen hoeveel ik van je hou
Ik zou mijn leven met je willen delen
Niets kan me meer schelen
Zolang ik maar bij jou kan zijn
Is mijn hart niet vervult met pijn
Er verschijnt een lach op mijn gezicht
Eindelijk een beetje licht
Een beetje licht in mijn duistere leven
Ik zou je mijn hart willen geven
Ik zou m'n verdriet willen ruilen met een beetje geluk
Geluk dankzij jou
Omdat ik van je hou !!
De tranen glijden over mijn gezicht
Iets waar jij voor zwicht
Je neemt me in je armen
Vanaf nu zullen we elkaars hart verwarmen