Ze komt binnen met een stralende lach
En praat honderd uit
Een vraag komt telkens weer
Mag ik even achter de PC
Dan neemt ze hem in beslag
Baby pagina,s worden dan bekenen
Allles komt in een flits even langs
Van kinderwagens tot foto,s van dikke buiken
Heerlijk is het om dat geluk te zien
Het geluk van mijn dochter
In september hoop zij het leven aan een nieuw wereldburger te schenken
21 jaar en bewust heb je hier voor gekozen
En ik ken je en weet dat je juist hebt gekozen
Laat de mensen maar praten die zeggen Goh je bent nog zo jong
Jou kindje zal jij straks met liefde omringen
Christa