Wat mensen zeggen en denken, staat hen vrij.
Bij die mensen horen ook wij twee bij.
Maar wat die andere mensen bedoelen.
Is in tegenstelling met wat wij voor elkaar voelen.
Wat voor ons belankrijk is.
is dat we ons niet laten beinvloeden.
Want dat is juist, wat hun zeggen en denken,
nog meer zal voeden.
Je houd wel of niet van mij,
en daar blijf ja dan ook bij.
Want zet jij je liefde voor mij, zomaar aan de dijk.
Geef je die andere mensen pas gelijk.
Dus denk goed na, voordat je doet, of het echt zo eindigen moet.