Er is iets met kerken
ze hebben zo'n uitstraling
ik word er helemaal rustig van
Of God er is ...?
die vraag laat ik in het midden
Maar hier wordt mijn geest bewierookt
drijft de muze naar me toe
Ik voel de drang om te schrijven
ik wil schrijven
ik moet schrijven
Maar rondom mij mensen die 't niet zouden begrijpen
Voor mij zie ik een biddende jongeman
dit vind ik zo'n prachtig beeld
Dit wil ik schrijven, denk ik
Ik kijk naar de prachtige glasramen
en kom tot rust
Voor mij zie ik die biddende jongeman
...SCHRIJVEN!!!!!!!