een thuis hoeft niet altijd een huis te zijn
het kan gerust een hol,grot of een boomhut zijn
een thuis is waar je je goed voelt,waar je je mening op een beleefde manier kunt zeggen
een thuis is niet altijd waar je woont,een thuis kan bij je oma,peter,meter of een vriend zijn
een thuis zit vol liefde, vriendschap, vriendelijkheid en bezorgtheid
maar een thuis kan je nooit alleen maken
je mag nog zoveel hebben een mercedes, een villa, een bubbelbad of kasteel met alles erop en eraan, je bent nog altijd niet compleet
een thuis is met meerdere
kortom in een thuis mag je niet alleen zijn en moet je altijd blij zijn
geschreven door mijn twaalfjarige zoon robin