Het was maar een doodgewone,
alledaagse automobiel
Maar haar naam was 'verleiding'
waardoor hij op haar viel
Hij wilde haar hoe dan ook bezitten
Hij wilde aan en ook in haar zitten
Hij wilde haar wat graag berijden
Zijn vrienden zouden hem benijden
Hij wilde haar poetsen, wassen, strelen
En ontdekken haar meest intieme delen
Zij was het enige doel nog in zijn leven
Van alles wilde hij met haar beleven
Steeds zou hij denken: blij da'k rij
Want 'verleiding', zo heette zij ...