Kon ik maar een vogel zijn
Dan streek ik neer op jouw balkon
Om naar jou te kunnen kijken
Tot het ondergaan van de zon
Misschien zou ik met mijn snavel
Zachtjes tikken op je raam
En dan plukte ik mijn mooiste veertjes
En schreef daarmee jouw naam
Met in mijn pootjes een bloemenhart
Met de tekst "IK HOU VAN JOU"
Als jij van dat hart zou eten
Zou je worden zoals mij
Dan zouden we samen wegvliegen
Ver de regenboog voorbij