een beetje log schommel ik naar voren
oortjes plat langs de kop
iemand komt mijn hol verstoren
wellicht rond aan de top
..ik ken hem niet!
Ik hef mijn speer, eigenlijk uit angst
(ik ken hem niet...) wie staart het langst
in de ander zijn ogen
te gedogen..
...anders te Zijn...?
Ik heb godenzijdank mijn laarzen aan
met blote voeten in mijn eigen derrie staan
Is echt niet fijn......