Je kwetste mijn gevoelens met woorden,
wreede zinnen;gevoelloos;vermoorden.
Je liet me in de steek, alleen
jou hart werd een ondoordringbare steen.
Je kwetste mijn gevoelens met daden,
en nog veel meer
ah... negeer
maar dat kan ik niet
en dat wil ik niet
snap je dan niet dat iemand je graag
... enorm graag...
ziet?