Hoe kan ik ooit beschrijven hoeveel ik van je hou? Hoe krijg ik ooit die 4 woorden over mijn lippen die ik jou het liefst zou willen zeggen? Ik heb het geprobeert, maar telkens ik je zie, blijven de woorden steken in mijn keel. Is het jou mooie lach of jou mooie ogen of ben ik misschien bang voor het antwoord? Of heb ik er het lef niet voor? Ik zou het echt niet weten. Ik wil je alleen maar zeggen: Ik hou van jou! Alleen deze 4 woordjes, is dat nou echt te veel gevraagd. Ik weet het, dit klinkt misschien wel flauw, maar het is alleen maar om te zeggen hoeveel ik van je hou.