Verdomme waarom?
Waarom moes jij nu al heen gaan?
Verdomme waarom?
Waarom ben je nu al van ons weggegaan?
Een groot gat heb je achter gelaten,
een groot gat vol verdriet en pijn.
Verdomme waarom?
Waarom moes je ons nu al achter laten,
zonder jou zal het nooit meer hetzelfde zijn.
We missen je, weet je,
we missen je meer dan je ooit had durven dromen,
we houden nog zoveel van je,
kon je maar terug tussen ons allen komen.
We missen je zo..
~ik wou nog even zegge dat dit gewoon een gedichtje is, is dus niet op mijn leven van toepassing..~~