liggend op bed
kijk ik in je ogen
mijn god wat ben je mooi
als je daar ligt
veilig verscholen
wat is het hier veilig
en wat voel ik me goed
in tijde als deze is niets meer
wat er toe doet
dus droom ik maar weg
met jou aan men zij
men liefste
men allesie
blijf altijd bij mij