Voor een ieder die dit leest
Om te beginnen ik ben een beest
een arrogante, egoistische trut
die je zo door zou sturen naar een eenzame hut..
Ik ben een verwaant kreng
stom, met grote vooroordelen
die je voor de bek zou willen slaan
kapot maken om nooit meer te helen..
Maar 1 ding moet je dan niet vergeten
dit ben ik alleen van de buitenkant
Ooit was ik anders, dat is verleden tijd
ja, ooit was ik zo, toen was er nog nix aan de hand..
Toen was ik een lief en aardig meisje
die iedereen graag zag en mocht
Dat meisje die nergens gevaren zag
is nu op weg, in een stille, lange en eenzame tocht..