Lieve Ruud,
Wat zou het moeilijk zijn je los te laten
We hebben samen al zoveel meegemaakt
Niet eerder heeft de liefde voor een jongen
Mij zo onzegbaar diep geraakt
Jouw handen in de mijne
Een lach op je gezicht
Twee stralend blauwe kijkers
Blonde haren in het ochtendlicht
We zijn samen op ontdekkingsreis
Je licht toch nog even in mijn arm
Allerliefste Ruud,
hou mij hier nog even warm