De ontbrekende stilte ontstemt me,
soms wens ik me een eindeloze stilte,
maar dan weer mis ik de muziek,
sfeervolle gedachten die een mens kunnen verblijden.
Honend gelach, dat zo afschrikwekkend werkt,
een onberispelijk gevoel in de maag bezorgt,
dingen doet zien waar je op dat moment alleen maar naar kan verlangen.
Wat wens ik me toch die stilte!