fLUISTEREN.
Er wordt gefluisterd.. moet ja haar nou eens zien.
Geverfde haren..en dan die paarse laarsen..
Hoor het wel maar reageer er niet op!
Je haren groen geel of blauw..
Kan mij niet schelen..
Heerlijk om toch zo jezelf te durven zijn..
Denkend
fluister jij maar verder..
Maar ik durf te leven en doe de dingen die ik wil..
En wat jij ervan vind..daar lig ik niet wakker van.
Achter die geverfde kop..zit een hart vol met liefde..
Oordeel dan ook niet zo gauw.. al is mijn haar rood geel of blauw..
Jij hoeft het ook niet mooi te vinden..maar zeg het voortaan in mijn gezicht..
fluisteren hoef je voortaan niet..