Vannacht heb ik een droom gehad
Het leek heel echt en zo dichtbij
Er was vrede in iedere stadt
De hele wereld vrij en blij
Ook in Israel was de vrede daar
Iedereen liep hand in hand
Een vriendelijk gebaar
Geen bominslagen en brand
Maar toen ik mijn ogen opensloeg
Wist ik gelijk al weer genoeg
Het was maar een droom
Een spook, een fantoom
Want vrede is een lang proces
Dat komt niet vandaag of morgen
De realiteit kwam om een uur of zes
Toen ik weer wakker werd in een wereld vol van zorgen