Ik wil een vogel horen zingen
over de liefde en de zon
Zijn melodie de pijn verdringen
oh,...ik wou dat hij dat kon.
Ik wou dat ik die vogel kon zijn
dan had ik mijn eigen lied gemaakt
Met begin eind en refrein
verteld waaruit mijn droom bestaat
Wanneer ik uit verteld was
aan de mensen om mij heen
Dan strekte ik mijn vleugels uit
bewegend tot ik in het niets verdween
Ik zocht naar andere oorden
Waar men mijn dromen horen wil
Zingend over gevoelens verwoorden
Mijn zang werd niet stil
Maar ik kan helaas niet vliegen
en mijn dromen zijn ver heen
Mijn zang die zal vervliegen
geen betekenis aan ontleent.