Lichtjes fonkelen in je ogen
boven ons een gouden maan
Voor ons een lange weg
die we samen moeten gaan
Je kust m´n lippen zo zacht
Ik wil voor eeuwig met je samenzijn
Dit wordt een geweldige nacht
Voel me heerlijk en naast jou toch klein
Voorzichtig kijk ik in je ogen
Luister rustig naar je stem
Ik heb je altijd graag gemogen
Maar nu kan ik zeggen, dat is hem!
Je bent van mij...