Ik Hou Van Je
Ik loop hele dagen met een lach op mijn gezicht,
Heel af en toe droom ik weg en doe ik m'n ogen dicht.
Heel af en toe huil ik... en huil ik van geluk
Sinds ik jou ben tegengekomen kan mijn leven niet meer stuk!
Heel soms ben ik bang... bang om jou kwijt te raken,
Bang dat er iets een einde aan ons geluk zou kunnen maken.
Heel vaak zing ik... zing ik van plezier,
Want ik ben gelukkig en heb het liefste meisje van de wereld hier..
Dagen lang lach ik.. nachten lang droom ik over jou,
En dat allemaal ..., omdat ik zielsveel van je hou!!!!!