Vannacht droomde ik over jou. Ik zag jou mooie lach en je mooie ogen. Je kwam naar me toe, maar uiteindelijk liep je me straal voorbij om je daarna in de armen van mijn beste vriendin te storten. Net op het moment dat mijn hart zou breken, werd ik wakker en besefte ik dat het maar een droom was geweest. Maar zal deze droom ooit werkelijkheid worden???