Het verleden achtervolgt haar
Als een donkere schaduw
Het schuift haar idealen aan de kant
Een bittere lach weerklinkt
Door de lege vertrekken van haar hart
Vergoten tranen
Verminkt wat ooit bloeide in haar leven
Vertrouwen is misbruikt
Het gaf haar bevroren ogen.
Schrijfster : Marlies Termaaten.
Datum : 03-01-2004.