Je lichaam tegen het mijne;
Je hand streelt me zachtjes.
Ik kijk diep in je ogen.
Nog nooit voelde ik me zo mooi,
Nog nooit zo speciaal.
Je lichaam warmt me helemaal op,
Ik verdrinkt in je ogen,
Alles lijkt zo mooi, zo perfect.
Nog nooit voelde ik zoveel liefde
door mn aderen stromen…
(liefde voor jou)