IK ZOU ZO GRAAG MET JE SAMEN WILLEN ZIJN !!
Ik zou zo graag weer met je samen willen zijn
en je zoveel lieve dingen willen zeggen.
Weet je, m'n lief, het is zo fijn
om 't jou persoonlijk uit te leggen.
Ik zou zo graag met jou gaan lopen,
langs winkels, strand, straten door de stad.
Het is niet om iets direct te kopen,
maar samen te zijn, dat doet me wat.
Ik zou zo graag jou vast omarmen
en luisteren naar muziek en zang.
Ik zou zo graag je hart verwarmen,
mijn handen leggen op je wang.
Ik zou zo graag 't geluk jou schenken,
omdat je mij zo dierbaar bent.
Altijd met liefde aan je denken,
ik raak, m'n lief, aan jou gewend.
Ik zou zo graag je willen strelen,
je zorgen verjagen en je verdriet.
Ik zou zo graag jou willen helen
zodat je alleen de zon nog ziet.
Ik zou je zo graag willen verwennen
zodat je niet meer weg zult gaan,
maar nu, m'n schat, ik moet het bekennen;
Je zit zo ver van mij vandaan.
Ik wil je al mijn liefde geven,
het maakt niet uit hoe / wat je bent.
Gelukkige jaren wil ik met je beleven.
Gelukkig samen zijn tot het eind......
XX FRAMA XX