Afscheid bestaat niet
Want al neem ik afscheid
Ik vergeet je niet
Je zit in mijn hoofd
Ik zeg je gedag
Maar weggaan doe ik niet
Want altijd zal ik bij je zijn
Ook al hoor ik je misschien niet meer
Ik zal nooit vergeten
Hoe je stem klinkt
En misschien zie ik je nooit meer
Maar met mijn ogen dicht
Zal je altijd voor mij staan
Want afscheid
neem je niet van iemand
Die in je hart zit...