MIJN RUG
Wat heb ik er aan
Een tijd lang zonder pijn
Jee, dat was echt fijn
Kreeg een spuit
De pijn was er nu uit
Nu alweer weken weer last
Deels bekend waarom, zeker en vast
Door allerlei problemen en zaken
Gaat dat ook je rug raken
Al zou er nu maar 1 iets opgelost zijn
Zou het al veel minder zijn, die pijn
Is niet alleen de hernia die opspeelt
Mijn gedachten zijn ook zeer verdeeld
Masseren ging toen goed vorig jaar
Kon het nu toch ook maar
XX FRAMA XX