Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Rood en schraal!
We hadden een wilde dag
Toen ik het opeens zag
We keken elkaar aan
Ze zag hem heel zielig staan
Hij was rood en schraal
Meestal is tie zo glad als een aal
Niks was minder waar
Het had nog net geen blaar
We moesten hem maar insmeren
Zodat het maar niet gaat zweren
Het zal heus wel betrekken
Die rode en schrale plekken
Een beetje zonnebrand
En er is morgen niks meer aan de had
BEN VERBRAND!!!!
Bjoenbeest
02/04/2001
Reacties op dit gedicht
Bjoenny vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
pramodah
:
Maandag, april 02, 2001 23:21
waar heb jij dan weer gezeten.bjoenbeest............
Over dit gedicht
Auteur:
Bjoenny
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
02 april 2001
Thema's:
[IK]