Mieke,ik werd veroordeeld tot acht maanden,
omdat ik van je hou.
Ik zit nu al bijna één jaar,
maar de straf op zich,laat me koud.
Als van je houden een misdaad is,
dan verdien ik levenslang.
Jou ooit voor altijd te verliezen,
dat maakt me pas echt bang.
Mag ik heel even verdrietig zijn?
Heel even vergaan van de pijn?
Mag ik heel even,een leven lang,
van je blijven houden,Mieke?