Mijn kat liet zich helemaal gaan
Rennend achter een lichtje aan
Haar oogjes waren donker een groot
Je kon echt zien dat ze genoot
Het lichtje bleek ongrijpbaar te zijn
Toch ging ze door, ze vond het fijn
En nu zit ze met een betuiterde snuit
Want plots deed ik het lichtje uit