Omdat je een man bent
Wat een flauwe reden.
(We leven niet meer in de oertijd, dus hou je zwakke smoes maar voor je.)
Een jager ben je, zeg je?
Man ga toch fietsen alsof we ondertussen niet veel bewuster kunnen leven.
Je hoeft niet de oerdrang te volgen,onze spiritualiteit reikt ver daarboven.
Dus wees gewoon zo en hou op met beloven.
Geef gewoon toe,
dat je helemaal niet echt wilt vechten niet voor anderen maar alleen voor je eigen rechten.
Dat je voor een ander niks wilt bedenken maar wel verwacht dat ze jou hun liefde schenken
Zo moe wordt ik van die flauwe smoezen
Het is geen kwestie van kunnen in het leven, het is een kwestie van zelf willen.
En doe mij niet af omdat ik een man zoek die nog wel zo wilt denken.
Ik meen, dan nog liever alleen
Want als je dat nog liefde durft te noemen