Soms vraag ik me wel eens af
of God nou wel bestaat
iemand moet dit toch gedaan hebben
de man die niet vergaat
Soms vraag ik me wel eens af
of een god nou wel bestaat
een lang bestaand geloof
dat je niet verlaat
Soms, ja soms
doet dat denken eraan zeer
Dan denk ik naar jou
en weet ik het weer....