'k Lag vanmiddag zo heerlijk in 't zonnetje
en ik dacht aan jullie
nog maar eens
'k doe niet veel anders
want ik kan niet meer zonder jullie
echt niet...
Ik lag daar dus
vragend aan de zon
ook op jullie haar stralen te strooien
Mijn verbeelding begon te werken
Ik stelde me de komende ontmoeting voor:
De zon zou stralen als nooit tevoren
voor al deze mensen die 't zo verdienen
Bij de aankomst zie ik
Leo al staan met een strikje
Elentir zou me begroeten
met een romantische gedachte
Hennie zou iets grappigs zeggen
Eerst zou alles er vrolijk aan toe gaan
dan zouden de gesprekken in kleine groepjes beginnen
Serieuze gesprekken
maar ook veel lol
Opeens zou het stil worden
Ik zie Marian al haar tas opendoen
en haar berenvelltje bovenhalen, haha
Dick zou me zijn poep aanbieden
om te masseren
en ik zou weer plat liggen van 't lachen
Leeftijden zouden geen rol spelen
Met alle freaks die ik nog niet kende
zou ik kennisgemaakt hebben
En in Belgiƫ en Nederland
zouden 's avonds een heleboel mensjes
met een glimlach in slaap vallen
en denken: oef,het was geen droom
die vrienden op m'n PC...'t zijn echt echte vrienden!
Ja, je merkt mijn verbeelding
werkt met zonne-energie
Ik hoop dat jullie er geen spijt zullen van krijgen!
Ja, 'jullie', ik kan er niet bij zijn
helaas, tenzij ik toch een belg vind
die me 'n lift geeft
Maar ik wacht in spanning jullie verhalen af
en in gedachten zal ik erbij zijn
al dromend
omarmd door zonnestralen
****
Elentir, hoeveel dagen is 't nog?