Zonder Jou
Alleen ben ik in huis.
De stilte wordt doorbroken
door radio of televisiebuis.
Lusteloos lig ik op de bank.
Ik wil geen eten,
ga hier helemaal aan mank.
Ik kan het nog niet aan.
Als ik naar je foto's kijk
vloeit opnieuw een traan.
Als je het echt wilt weten.
Ik kan je niet,
ik wil je niet vergeten.
Waarom ben ik niet gebleven
Zonder jou kan ik niet,
wil ik niet meer zo leven.
XX FRAMA XX