Your ugly Valentine
Ik weet dat ik geen schoonheid ben
en lang niet altijd waardig,
maar af en toe bij tijd en wijl
ben ik toch ook wel aardig?
Ik weet mijn stem is niet je-dat
nee, hij is vaak wat rauw
dus klinkt niet mooi, maar ondanks dat
zingt ie: ik hou van jou.
Als ik je Valentijn mag zijn
kan ‘k mijn geluk niet op,
want dan hou jij ook van mij,
ondanks mijn ouwe kop.
12-2-2004