gepraat, gedacht, gelachen...
gehuild, heel veel gehuild
gepraat, gedacht, gelachen...
alleen maar door onzekerheid
gepraat, gedacht, gelachen...
maar ook de traan bleef niet uit
gepraat, gedacht, gelachen...
was het goed of juist fout
gepraat, gedacht, gelachen...
alleen maar voor jou
gepraat, gedacht, gelachen...
ook jij ziet het nu in!
gedacht
gepraat
gelachen
gehuilt
elke dag weer... alleen maar voor jou
*lieve meis, ik wist niet of het nu goed was of fout wat ik gedaan heb, maar ik ben gaan praten... ik heb mn bek open getrokken! en jj hebt nu ook gepraat... misschien toch goed? of toch fout? nog steeds onzeker...*