Als ik me eenzaam voel, dan klim ik in een boom. Ik kijk dan op alle mensen neer en zie hoe zij zich amuseren. Na enkele urtjes ben ik dat eenzame gevoel weer kwijt. Het is weggewaaid samen met de wind om uiteindelijk te verdwijnen in het oneindige. Dan klim ik weer uit die boom en ik hoop dat ik er nooit meer moet in terugkeren.