Ik heb deze dag niet nodig,
om te weten wat ik voor je voel.
Ik heb dezed dag niet nodig,
om te zeggen dat ik van je hou.
Dat doe ik voor jou,het hele jaar door.
Zo speciaal ben jij voor mij.
Al vraag ik me soms af, waar doe ik het voor.
Maar het kleinste teken van jou, maakt me zo blij.
Je hoeft echt niet zo negatief over jezelf te zijn.
Eenieder bezorgt een ander.
Een geliefde al wel eens hartepijn.
Je bent te onzeker, te veel op zoek.
Niet iedereen mijn schat, is een open boek.
En mijn hart kan wel tegen een stootje.
Dat heeft het al wel eens bewezen.
En voor jou alleen mijn liefste.
I LOVE JOU