liefde?!
1000 manier
vele woorden
waarom deze dag?
de dag van de liefde!
een dag van alleen zijn...
jij had nog nooit een valentijnsmeisje!
en toch ben ik weer alleen...
zo zie je maar weer hoe dicht liefde, eenzaamheid en vriendschap bij elkaar liggen!!
*voor jou, jij zonder naam... ik ken je!*