Verkracht
Ik vind ons mensen speciaal.
Waar ik het nu over heb is niet zomaar een verhaal
Dit wat ik schrijf gaat boven mijn lijf
Al weet ik nietwaar ik verblijf
Ik krijg toch altijd wat ik wil
Ik zal er alles aan doen terwijl ik mijn geluk met anderen deel
Waar ik nu over praat is niet zo maar iets
Het is waar gebeurd al lijkt het zo niet
Maar wordt je dochter verkracht
Terwijl je van niks weet maar om een binnen pret lacht
Dan denk je toch bij je zelf
Ik wil wel delen voor de helft
En zingen dat gaat dan niet
Want van iemand waarvan jij zielsveel houd heeft op dat moment verdriet.
Maar zo moet je het leven niet zien al is het nog niet voorbij
Zulke zaken moet je schuiven opzij
Dat zal dan moeilijk gaan want jij wil wraak nemen
Voor het geen wat jou is aangedaan
Al ben je bang voor meer problemen
Weet je nu niet waar jij moet staan
Wat is jou kant van het verhaal
Dat jij het hoorde van anderen asociaal
Om zo veel pijn te lijden om bijna te worden vermoord
Zulke mensen zijn voor mij gestoord
En dan hoor je vaak je hebt het zelf gezocht
Dan lijkt het wel alsof je jezelf hebt verkocht
Nou dit zou ik nooit van mijn leven willen beleven
Nooit willen mee maken
Nooit aan iemand willen geven
Nooit willen veroorzaken
Met je eigen lichaam met jou eigen wil had je een band,
Maar verkracht worden verdient toch niemand.
Afz. Enid Tolud
Ik weet niet hoe ik jou dit kan uit leggen
Hoe moet ik het jou zeggen
In een brief of met spreekwoorden
Op nemen op een bandje of schrijven op borden
Jou aankijken in jou gezicht
En duidelijk uitleggen hoe het ligt
Hoe het allemaal is gegaan
En waarom ik het heb gedaan
Wat voor gevoel breng jij op in mij
Jij laat mijn hart gloeien jij maakt mij blij
Mijn adem is zelfs te horen van kilometers verre afstand
Op de een of andere manier hebben wij een band.
Schrijvster Enid Tolud,
laterszz freaks.