Aan mijn hart een groot slot gehangen
Waardoor mijn gevoelens werden gevangen
Want niemand kon mij zo nog raken
Te veel mensen die mijn hartje braken
Al mijn verdriet op lopen kroppen
Dit kon toch niet zo door gaan, moest wel stoppen
Maar op liefde durfde ik niet te hopen
Iemand die mijn slot eraf zou slopen
Opeens stapte jij in mijn leven
En je hebt me zoveel liefde gegeven
Bij jou kan ik altijd mezelf zijn
En als sneeuw voor de zon verdween mijn pijn
Jij bent mijn prins op het witte paard
En me meer dan wat dan ook waard
Jij bent de jongen uit mijn dromen
Mijn aller grootste wens is uitgekomen