Nee, ik mis je niet
Waarom zou ik ook?
Ik denk niet meer
aan je lach
die me verwarmde
omarmde
Ik denk niet meer
aan je ogen
die me streelden
me nooit verveelden
Uren
kon ik erin turen
Ik denk niet meer
aan je lippen
die me kusten
en de mijne niet lieten rusten
Ik denk niet meer
aan je armen
Waarin ik lag
Je handen
die dichterbij kwamen
me vastnamen
Ik denk niet meer
aan je vingers
die zich in de mijne vlochten
Ik denk niet meer aan je woorden
"Ik wil je nooit meer loslaten..."
Ik huil om jou...weet dat ik van je hou
Nee, ik mis je niet, waarom zou ik ook?
*Dit gedicht is voor iemand waar ik erg van hou... Als hij het zou lezen zou hij zeker weten dat het over hem gaat.. God, Daan, wat mis ik je!*