Dwaze klanken dwarrelen
Als een neervallend decor
Als zonnestralen een deken
Van licht neervlijden
Heldergroen bladerdek
Doet wiegen in tedere winden
Geurig gras tot een
Walsende dans verleiden
Vergeten tot in reeds vergaan
De adem van jouw
Uitgesproken woorden
Een betovering schilderachtig
weder wist te bekoren