XOX S A M E N XOX
Samen langs het strand hollen
Met elkaar genieten van de wind die door je haren speelt.
Samen ergens een lekker drankje drinken
Met elkaar genieten van de geheimpjes die je met elkaar deelt.
Samen door de Japanse tuin lopen
Met elkaar genieten en hopen
Samen door de duinen struinen
Met elkaar genieten van de geur en de zonnestralen die door de takken
flonkeren.
Samen in een restaurantje proosten op de toekomst
Met elkaar genieten van elkaars gezelschap en de culinaire hoogstandjes.
Samen tegen elkaar aankruipen op de bank
Met elkaar genieten van de speelse vlammen in de open haard en wegdromen.
Samen lekker vrijen tot je uitgeput bent
Met elkaar genieten daarna van een heerlijk ontspannende douche.
Samen er een week endje tussenuit gaan
Met elkaar genieten van cultuur, mensen, winkels en sfeer.
Samen naar een goede film gaan
Met elkaar genieten van de spanning en emoties.
Samen kunnen schateren van het lachen
Met elkaar genieten en de hele wereld aan kunnen.
Samen een heel weekend in bed blijven
Met elkaar genieten van een zinderende liefde.
Samen...
Met elkaar genieten...
Vuurwerk !
XX FRAMA XX